Telephone block

Ενημερωτικά κείμενα

Αντιμετώπισε έγκαιρα κάθε απειλή για την υγεία σου

Παρ, 22/03/2013 - 16:48 -- admin

Επειδή είναι καλύτερα να προλαμβάνεις μία ασθένεια, από το να την αντιμετωπίζεις, η Open Health Alliance έχει λάβει σημαντική πρόνοια για την πρόληψη της υγείας, τόσο των μελών της, όσο και γενικότερα των πολιτών. Ο φορέας μας αναλαμβάνει να πληροφορήσει τους πολίτες για τους κινδύνους που υπάρχουν και να προτείνει λύσεις για την αποφυγή προβλημάτων υγείας.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Μάθε τις τελευταίες εξελίξεις και νέα από τον χώρο της υγείας.

Παρ, 22/03/2013 - 16:48 -- admin

Τα θέματα της υγείας είναι πολύ σοβαρά για να εμπιστεύεστε την κάθε αναξιόπιστη διαδικτυακή πηγή, ενώ το πλήθος των αντικρουώμενων πληροφοριών υγείας που συναντά κανείς στο Internet, συχνά οδηγεί σε σύγχυση και λάνθασμένες ενέργειες.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Το Κλειδί της Υγείας για μία Καλύτερη Ζωή

Παρ, 22/03/2013 - 16:47 -- admin

Η Open Health Alliance προσφέρει σήμερα στα μέλη της, υπηρεσίες υγείας του αύριο. Υιοθετώντας τις αρχές του πλαισίου υγείας Health 2.0, προσφέρει το νέο Σύστημα Υγείας, Health Key.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Βρες εύκολα και γρήγορα το γιατρό που θες

Παρ, 22/03/2013 - 16:46 -- admin

Η αναζήτηση ιατρού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική. Το site της Ανοιχτής Συμμαχίας για την Υγεία σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε τον ιατρό που επιθυμείτε μέσω του εύχρηστου μηχανισμού αναζήτησης.

Τα κριτήρια αναζήτησης περιλαμβάνουν ειδικότητα και περιοχή ιατρού, ενώ σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα γεωγραφικής αναζήτησης με βάση την τοποθεσία διαμονής σας μέσω χάρτη. Ο μηχανισμός αναζήτησης δημιουργεί μια λίστα με τους ιατρούς-μέλη μας που καλύπτουν τα κριτήρια που θέσατε και σας προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Μάθε έγκαιρα και έγκυρα τις πληροφορίες που σε αφορούν.

Παρ, 22/03/2013 - 16:45 -- admin

Η πληροφορία είναι δύναμη, ειδικά στην σημερινή εποχή που οι εξελίξεις τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός. Οι διαρκείς αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο μας έχουν δυσκολέψει την προσπάθεια ενημέρωσης των συναδέλφων πάνω σε κρίσιμα θέματα και ζητήματα.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Απόλαυσε μοναδικά προνόμια από τους συνεργάτες μας.

Παρ, 22/03/2013 - 16:43 -- admin

Η ένταξη σε ένα μεγάλο φορέα, όπως η Ανοιχτή Συμμαχία εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων, προσφέρει και την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και προνόμια μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας και όχι μόνο.

Η συμμετοχή σας στον οργανισμό της Open Health Alliance σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές από τους συνεργάτες μας, για προϊόντα και υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν το ιατρείο σας και θα κάνουν πιο αποτελεσματικό και εύκολο τον τρόπο δουλειάς σας.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση μέσα από τον Φορέα μας.

Παρ, 22/03/2013 - 16:42 -- admin

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα κάνει περισσότερο επίκαιρη και επιβεβλημένη την ανάγκη για συντονισμένη δράση και κοινή χάραξη γραμμής αντίδρασης. Συχνά τον τελευταίο καιρό οι ιατροί βρίσκονται μπροστά σε εμπόδια και δυσκολίες, που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν μεμονωμένα.

Η ένταξη σε έναν οργανισμό φτιαγμένο από γιατρούς για γιατρούς σου δίνει την ευκαιρία να γιγαντώσεις τη φωνή σου και να ακουστείς μέσα από τις συλλογικές δράσεις της Ανοιχτής Συμμαχίας για την Υγεία.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Παρουσίασε το επιστημονικό σου έργο σωστά και ενημέρωσε χιλιάδες ασθενείς online

Παρ, 22/03/2013 - 16:41 -- admin

Στην κοινότητα της Open Health Alliance περιλαμβάνονται και οι πολίτες, οι οποίοι αναζητούν ιατρικές συμβουλές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η υπηρεσία αναζήτησης ιατρών του portal της Ανοιχτής Συμμαχίας για την Υγεία δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν τον ιατρό που ταιριάζει στις ανάγκες τους μέσα από τα μέλη μας.

Greek
Tags (Ταξινόμηση): 

Υπηρεσίες προς πολίτες

Παρ, 22/03/2013 - 16:40 -- admin
Η Ανοιχτή Συμμαχία για την Υγεία προσφέρει (μέσα από τα μέλη της) σε όλους τους πολίτες ένα ιδανικό πακέτο υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας. Δίνει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ζήτημα υγείας, αποτελούμενη από ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και έχοντας τη δυνατότητα χρήσης από τους πολίτες, πρωτοποριακών τεχνολογικών εργαλείων όπως ο ηλεκτρονικός φάκελος, το ηλεκτρονικό ραντεβού  και η αναζήτηση ιατρού μέσω του portal μας.
  Greek
  Tags (Ταξινόμηση): 

  Υπηρεσίες προς ιατρούς

  Παρ, 22/03/2013 - 16:39 -- admin
  Η Ανοιχτή Συμμαχία για την Υγεία δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει τους γιατρούς και να δυναμώσει την φωνή τους μέσα από έναν πανελλήνιο φορέα υγείας. Στα πλαίσια της λειτουργίας της Open Health Alliance, τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν υπηρεσίες και προνόμια υψηλού επιπέδου που διευκολύνουν το λειτούργημα μας και αυξάνουν τις δυνατότητες ανάπτυξης του επαγγέλματος μας.
  Greek
  Tags (Ταξινόμηση): 

  Σελίδες

  Subscribe to RSS - Ενημερωτικά κείμενα