Telephone block

H Open Health Alliance υποστηρικτής στην εκδήλωση "Οι Άγγελοι & οι Δαίμονες του Καρκίνου" Be Strong

Τρί, 18/02/2014 - 11:41 -- f.papadopoulou
Greek
 %ce%a7%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82%20%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf
''Ρεσιτάλ'' αισιοδοξίας και δύναμης από τον πιο γενναίο Έλληνα , Παναγιώτη Μιχαήλ, που νίκησε 2 φορές τον καρκίνο στην  εκδήλωση "Οι  Άγγελοι & οι Δαίμονες του Καρκίνου"
Μία συγκλονιστική εμπειρία βίωσαν την Τετάρτη 12/2, όσοι βρέθηκαν  στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 στην Τεχνόπολη , στο πλαίσιο της  εκδήλωσης ''Οι Άγγελοι και οι Δαίμονες του Καρκίνου'' που συνδιόργανωσε η ΜΚΟ Be Strong με την Ορθοβιοτική.
Ο Παναγιώτης Μιχαήλ, ιδρυτής της ΜΚΟ Be Strong, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για την ζωή του και την δύναμη να ξεπερνάς τα προβλήματα, εξιστορώντας την διαδρομή από τα 17 του που νόσησε από άγνωστη αιτία και έμεινε παράλυτος για ένα χρόνο, ως τα 30 & τα 40 του οπότε νίκησε δύο φορές τον καρκίνο των όρχεων.
Η συγκινητική βραδιά  ξεκίνησε με την εμφάνιση στη σκηνή της CEO της Ορθοβιοτικής  Ελεάνας Παπαχαραλάμπους και του Παναγιώτη Μιχαήλ, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό την καθοριστική ανάγκη για πρόληψη ώστε να αναχαιτίζεται ο δαίμονας κάθε οικογένειας που λέγεται καρκίνος. Η κα Παπαχαραλάμπους δήλωσε : "Με  μεγάλη μου χαρά & βαθιά συγκίνηση, συνδιοργανώνω αυτή την εκδήλωση με τον μαχητή της ζωής Παναγιώτη Μιχαήλ & σημερινό Άγγελο, εμψυχωτή των πασχόντων από καρκίνο, αφού ήρθε αντιμέτωπος ο ίδιος δυό φορές με τον δαίμονα αυτής της ασθένειας. Στην Ορθοβιοτική πιστεύουμε ότι η πρόληψη πρέπει να γίνει για όλους μας καθημερινός άγγελος αλλά και φόβητρο- δαίμονας για να μας θυμίζει πως θα προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.  
Με την Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου στο ρόλο της παρουσιάστριας ακολούθησαν οι ομιλίες των "Αγγέλων" της ενημέρωσης:
Δρ. Γλυκερία Ψαρρά - Κλινική  Διαιτολόγος -Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής .
        Τίτλος Ομιλίας :”Fighting Cancer with your fork”
Γεώργιος Κακουλίδης , General Manager της Open Health Alliance .
        Tίτλος ομιλίας : ”Ψηφιακοί  Άγγελοι”
Δρ. Ευάγγελος Κατσαρός - M.D, Νευρολόγος-  Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοβιοτικής , Διευθυντής             Νευρολογίας στο  Νοσοκομείο Metropolitan, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΥΡΟΣΥΝΑΨΙΣ Ι.Κ.Ε. 
Tίτλος  Ομιλίας :”Οι επιπτώσεις του Καρκίνου στο Νευρικό Σύστημα”
Ειρήνη Δημοπούλου - Κλινική  Ψυχολόγος , Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρίας Κοινωνικής  Ψυχιατρικής & Ψυχικής  Υγείας -Κέντρο Ημέρας Ψυχολογικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο.
Τίτλος Ομιλίας :”Μιλώντας για τον Καρκίνο”
Κορίνα Τσομπανισάκη- Κοινωνική Λειτουργός 
        Τίτλο Ομιλίας:”Δεν έχω δικαίωμα στην φροντίδα του Καρκίνου”
Ηλιάννα Πεσσάρη – Ψυχολόγος, Ψυχοδραματίστρια
Η ψυχοδραματίστρια Ηλιάννα Πεσσάρη έκανε μια διαδραστική παρέμβαση στο κοινό και με σύμμαχο τις "καρέκλες" της, παρουσίασε την εμψυχωτική μέθοδο για να            στηρίζει τους πάσχοντες από καρκίνο. Μάλιστα κάλεσε μέσα από το κοινό την Eυριδίκη Παπαδοπούλου, μανεκέν, που νόσησε και κατόρθωσε να νικήσει τον καρκίνο .

Η βραδιά έκλεισε με το αγαπημένο βίντεο του Παναγιώτη Μιχαήλ, απόσπασμα από την ταινία  Hachiko  με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το άλμπουμ φωτογραφιών της σκληρής ζωής του. Η  βραδιά κορυφώθηκε με τις δημόσιες ευχαριστίες του προς του αγαπημένους του γονείς.  Ενώ  βράβευσε την Μαρία Αλιφέρη, η οποία νοσεί αυτόν τον καιρό  και διαθέτει τα έσοδα από το βιβλίο της στην Be Strong.
Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα νέο, πρότυπο πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε για  να συμβάλει στην απόκτηση και διαφύλαξη της «βέλτιστης» υγείας, στη μακροβιότητα αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, το καταρτισμένο ιατρικό δυναμικό και το έμπειρο προσωπικό,  κάνουν αισθητή τη διαφορετικότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Ορθοβιοτικής. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός άρα ξεχωριστή είναι και η συνταγή υγείας που πρέπει να ακολουθήσει για αυτό δημιουργούμε την εξατομικευμένη συνταγή υγείας κάθε ασθενή μας. 
Τρίτη, 18 February, 2014