Telephone block

4.Ποιοι οι Σκοποί του Φορέα;

Τρί, 26/02/2013 - 14:37 -- admin
Οι σκοποί του φορέα προς τα μέλη του είναι:
 
  1. Η ενδυνάμωση των ανεξαρτήτων ιατρείων, φορέων ΠΦΥ που το επιθυμούν ως τοπικών σημείων και η επί κοινή ωφέλεια ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ τους.
  2. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τα ιατρεία, φορείς ΠΦΥ που αποσκοπούν στην βελτίωση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της κερδοφορίας τους.
  3. Η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης των συνεργαζόμενων ιατρείων, φορέων ΠΦΥ, καθώς και του προσωπικού της γραμματείας τους.
  4. Η παροχή στατιστικών δεδομένων και η έρευνα αγοράς.
  5. Η παροχή υπηρεσιών marketing για την προβολή ιατρικών υπηρεσιών, συστήματα προσφορών, ανάπτυξη προωθητικών υλικών και εντύπων,
  6. Η δημιουργία, ανάπτυξη και διάθεση συνεργατικής πληροφοριακής πλατφόρμας υγείας στα συνεργαζόμενα ιατρεία, φορείς ΠΦΥ.
  7. Η σύναψη κεντρικών συμβάσεων με ασφαλιστικούς οργανισμούς ιδιωτικούς ή δημόσιους .
  8. Η δυνατότητα κεντρικής οικονομικής διαχείρισης (factoring) των απαιτήσεων από την παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς
  9. Η παροχή κεντρικού τηλεφωνικού κέντρου (call center) για την ενίσχυση και διαχείριση του πελατολογίου όπως κλείσιμο ραντεβού, γενική ενημέρωση παρεχόμενων υπηρεσιών και συνεργατών ιατρών και φορέων ΠΦΥ ανά περιοχή.
Greek